12 milioane de euro pentru achizitii de troleibuze in Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj –Napoca organizeaza licitatie pentru achizitia a 20 de troleibuze noi.

Criteriile de atribuire sunt: 70 % pretul ofertei, 8% capacitatea de transport, 8% consumul specific de energie , 4 % valoarea raportului masa utila/mas maxima admisa iar perioada de garantie acordata de 10%.

Data limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 16 iunie, iar furnizorul va fi selectat prin licitatie deschisa. Valoarea estimata a contractului este de 55,8 milioane lei, adica 12,6 milioane euro, pretul incluzand TVA.

Sursa: www.zf.ro

Textul integral al licitatiei, precum si documentatia aferenta le puteti vizualiza pe site-ul licitatia.ro.

Licitatia.ro - este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania cu o experienta de peste 10 ani in domeniul achizitiilor publice. Oferim servicii profesionale de monitorizare licitatii publice din Romania si UE, iar din 2015 punem la dispozitie si o platforma online de achizitii publice.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×