13 milioane de lei pentru Achizitii Publice de carne si produse din carne

pozaAchizitii produse din carne si carne de peste 13 milioane lei

Conform unui studiu facut recent de specialistii de la licitatia.ro, in primele 2 luni ale anului 2014 au fost anuntate 33 de  licitatii de achizitii publice de carne si produse din carne de porc, vita si pui. Valoarea estimate a celor 33 de licitatii este de 13.140.000 de lei.

Printre organizatorii licitatiilor putem enumera: Directiile Generala de Asistenta Sociala, Universitatile, Unitatile Militare, Penitenciarele si Spitalele.

Autoritatile publice prefera carnea de pasare.

Conform studiului realizat de licitatia.ro 54% din carnea si produsele de carne achizitionate sunt de pasare, 40%  de porc si doar 6% de vaca.  Cantitatea totala de carne si produse din carne ceruta de autoritatile contractante in primele 2 luni este de aproximativ 800.000 de kg.

Pentru a vizualiza lista completa cu licitatii din domeniul produselor din carne si alte produse alimentare accesati link-ul: http://www.licitatia.ro/licitatii-publice-ro/licitatii-produse-alimentare-3.html

Cea mai mare cerere de produse din carne a fost lansata de autoritatile publice din Iasi, Bucuresti, Cluj si Constanta.

Autoritatile publice din judetul Iasi au anuntat licitatii de achizitii carne si produse din carne in valoare de 4 milioane lei,  fiind urmati de Bucuresti cu contracte estimate la 2,5 milioane Lei, Constanta si Cluj  cu cate 1,5 si respective 1,4  milioane lei.

Licitatia.ro este lider in domeniul monitorizarii licitatiilor publice.

 

Despre IOANA SRL

Licitatia.ro este lider in domeniul Monitorizarii Licitatiilori Publice din Romania !
Zilnic monitorizam toate Licitatiile Publice din Romania si trimitem abonatilor nostri alerte personalizate pe e-mail cu licitatiile din domeniu lor de activitate.
Licitatia.ro este site-ul tau de licitatii publice !

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×