2.186.523.861 lei pentru dotarea spitalelor din Romania cu echipamente medicale

In primele 9 luni ale anului 2015, pe site-ul licitatia.ro s-a inregistrat un numar 700 de licitatii publice pe domeniul aparate medicale, in scopul dotarii si modernizarii spitalelor, ambulatoriilor si cabinetelor medicale. Valoarea totala a acestora a atins suma de 2 186 523 861 lei.

Cele mai multe licitatii au fost publicate in luna iulie: 131 de anunturi de participare, cereri de oferta, anunturi publicitare si achizitii directe, cu o valoare totala de 309 823 032 lei.

luni ian. febr. martie aprilie mai iunie iulie august septem.
nr. Licitatii achizitii echip. medicale 2015 51 45 54 61 60 99 131 80 119

In perioada ianuarie-septembrie 2015, cea mai mare valoare a fost alocata unui Acord cadru de furnizare, instalare, punere in functiune si service in perioada de garantie echipamente medicale pentru imagistica la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Grigore Alexandrescu".  Acest anunt de participare, structurat pe 7 loturi, a avut o valoarea estimata fara TVA: intre 68,280,000 si 137,260,000 RON.

Conform Programului National de Reforma (PNR),  in vederea gestionarii infrastructurii de sanatate si asistenta medicala la nivel regional, va continua atat constructia/dotarea spitalelor de urgenta regionale, reabilitarea/modernizarea si dotarea spitalelor judetene, cat si dezvoltarea si modernizarea infrastructurii furnizorilor de servicii medicale prin reabilitarea/modernizarea/extinderea/dotarea centrelor comunitare integrate sociomedicale, a ambulatoriilor si a unitatilor de primiri urgente.

Licitatia.ro monitorizeaza zilnic licitatiile publicate in Romania si UE. Pentru fiecare client licitatiile sunt atent selectate dupa profiluri individuale si trimise pe e-mail. Aceast lucru salveaza timpul si banii irositi pentru cautarea licitatiilor potrivite lasand mai multe resurse pentru ofertarea si castigarea licitatiei. Cu serviciul de monitorizare licitatii si alerte pe e-mail oferit de licitatia.ro nu veti rata nici o licitatie valoroasa.

Mai mult, licitatia.ro ofera si servicii de e-tendering, prin care clientii pot organiza si atribui o licitatie in cel mai transparent mod cu putinta.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×