22 milioane lei pentru intretinerea drumurilor nationale din judetul Braila

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale aloca aproximativ 22 de milioane fara TVA, pentru intretinerea drumurilor cu regim DN, pe raza judetului Braila.

La finalul achizitiei publice se incheie un acord cadru, valabil doi ani, cu o firma specializata in intretinerea covoarelor asfaltice.

Firmelor interesate de aceasta licitatie li se cere constituirea unei garantii de participare in cuantum de 219.521 lei, precum si sa faca dovada ca, in ultimii 5 ani, au dus la bun sfarsit cel putin 3 contracte similare, cu o valoare cumulata de 5,5 milioane lei, fara TVA. De asemenea, firmele ofertante trebuie sa faca dovada ca dispun de o statie de preparare mixturi asfaltare, precum si ca au dotarea tehnica necesara executiei lucrarilor presupuse de acordul cadru.
Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 29 iulie, ora 12.00, urmand ca a doua zi, la ora 11.00, sa fie deschise ofertele. Finantarea lucrarilor la drumurile nationale de pe raza judetului nostru va fi asigurata din alocari de la bugetul de stat si din sursele proprii ale CNADNR.

Sursa: obiectivbr.ro

Cele mai utile informatii va sunt furnizate de licitatia.ro. Oferim servicii inovative care va ajuta la dezvoltarea afacerii Dvs. Achizitionati un abonament si aveti acces la licitatiile din domeniul public si privat.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×