23 de miliarde de euro reprezinta piata achizitiilor publice in Romania

O piaţă de 13 miliarde (peste 9% din PIB) reprezentând achiziţiile publice propriu-zise la care se adaugă alte aproximativ 10 miliarde de euro, reprezentând investiţiile făcute de companiile aflate în subordinea statului - iată oferta cu adevărat generoasă, drept urmare de luat în seamă, pe care statul o face, an de an, companiilor.

Situaţiei de mai sus i se va adăuga şi o ipotetică grăbire a absorbţiei miliardelor de euro, bani nerambursabili de la Uniunea Europeană, care nu pot fi obţinuţi în absenţa unui sistem de licitaţii publice - când este vorba despre bani ceruţi de autorităţi - bine pus la punct şi a unor competiţii corecte între ofertanţi.

sursa

Ziarul Financiar

http://www.zf.ro/eveniment/cine-si-cum-sa-controleze-miliardele-de-la-bruxelles-sau-miliardele-statului-date-pe-achizitii-7683835

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×