3 lucruri utile de stiut despre e-licitatie.ro (SEAP)

1. De ce e nevoie ca firma sa fie inregistrata pe SEAP

Pentru a participa la licitatii organizate de institutii publice, ofertantii trebuie sa fie inregistrati in SEAP, deoarece autoritatile publice doar prin SEAP pot face achizitii.

2. Ce inseamna inregistrarea in SEAP

Inregistrarea in SEAP inseamna crearea unui cont pe platforma e-licitatie.ro si obtinerea Certificatului Digital, care ulterior trebuie instalat in calculator pentru a accesa sistemul SEAP.

3. Pe ce perioada e valabila inregistrarea in SEAP

Inregistrarea in SEAP si Certificatul Digital sunt valabile pentru o perioada de 24 de luni, perioada in care ofertantul poate participa la licitatii si poate sa isi depuna oferta in catalogul electronic.

Daca consideri ca nu te descurci cu inregistrarea in SEAP si cu obtinerea Certificatului Digital, nu ezita sa ceri o oferta echipei licitatiisicap.ro. Vor face ei toate procedurile necesare ca sa ai acces in sistemul SEAP.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×