3 trucuri pentru a prinde contracte cu statul

  1. Studiaza. Documenteaza-te. Verifica. Verifica in trecut cine a mai participat la licitatii organizate pe acel produs si de acel organizator, vezi cu ce pret a fost atribuit contractul, si ajusteaza oferta in functie de datele ce le culegi. De obicei licitatiile se repeta periodic pentru achizitia de servicii si produse care au un caracter repetitive: ex: consumabile, calculatoare, auto, mobilier,reparatii periodice, revizii auto…
  1. Nu fii lacom, ofera un pret competitiv si servicii de calitate. Nu incerca sa pui un adaos foarte mare si/sau sa oferi produse/servicii/lucrari de calitate proasta. In comparatie cu acum 5 ani, institutiile statului au mult mai multe parghii pentru a sti pretul real al unui produs/serviciu/lucrare.
  1. Activitatea de participare la licitatii publice necesita implicare si resurse.1) Implicarea in identificarea licitatiilor pe domeniul de activitate. 2) Resurse: Timp pentru pregatirea ofertei si depunerea ei. 3) Cunostinte generale privind legislatia, tipurile de procedure, etc.

Daca crezi ca nu poti sa faci totul singur: Delega! Da, delega, ce nu poti face tu, sau crezi ca ea prea mult timp, catre o persoana/ firma care doar asta face: De exemplu monitorizarea licitatiilor (recomandam Licitatia.ro), intretinerea contului de pe SEAP (catalog produse, certificat digital, depunerea ofertelor etc. de ex Licitatiisicap.ro)

Speram ca informatiile date sa te ajute  si in perioada urmatoare sa participi la licitatiilepublice si sa prinzi cat mai multe contracte noi.

Pentru Judetul Iasi, va propunem spre participare licitatia organizata de Primaria Comunei Ciurea, privind “proiectarea si executia lucrarii de construire si dotare cresa si gradinita in satul Lunca Cetatuii, Com. Ciurea, jud. Iasi”.

Licitatia a fost publicata in data de 09.06.2020, data limita este 29.06.2020, iar valoarea estimata este de 2.739.589 RON.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×