34,3 milioane de dolari,fara TVA pentru prospectiuni in Marea Neagra

Site-ul LICITATIA. RO a monitorizat la inceputul lunii o licitatie in valoarea de 34,3 milioane de dolari pentru Servicii de prospectiune geotehnica si cercetare initiala de mediu in regiunile offshore din Marea Neagra, Romania (Sectoriale).

Valoarea contractului este estimată la maximum 34,3 milioane de dolari, fără TVA, ceea ce ar însemna o valoare cu TVA de 41,2 milioane de dolari.

În 2012, consorţiul format din grupul american Exxon Mobil şi compania OMV Petrom a anunţat descoperirea unui zăcământ evaluat între 42 şi 84 de miliarde de metri cubi de gaze naturale în blocul Neptun din Marea Neagră.

”Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 4,8 milioane de dolari americani şi corespunde unui număr estimat de 22 mostre geotehnice si 73 de mostre de mediu. Durata celui mai mare acord subsecvent este estimat a fi de 2 luni”, se arată în anunţ.

Garanţia de bună execuţie pentru fiecare contract subsecvent reprezintă 10% din valoarea sa, fără TVA.

Candidaţii selectaţi vor prezenta o garanţie de participare în valoare de 60.000 dolari americani, valabilă 120 de zile de la data limită de depunere a ofertei.

Candidaţii trebuie să dovedească că au avut o cifră de afaceri medie anuală în ultimele trei exerciţii financiare încheiate (2013, 2014 şi 2015) de cel puţin 4 milioane de dolari.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 10 ianuarie 2017. Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 ianuarie 2017.

Textul integral al acestei licitatii il puteti vizualiza dand click aici.

Licitatia.ro va furnizeaza cele mai importante informatii din domeniul achizitiilor publice . Oferim servicii inovative care ajuta la dezvoltarea afacerii Dvs: Cereri de oferta private, Catalog produse etc

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×