5 Motive pentru care nu trebuie sa îți faci un abonament de monitorizari licitatii publice!


Am căutat și am făcut un top 5 cu cele mai întalnite motive pentru a nu îți face un Abonament de Monitorizări Licitaţii Publice:

1. Am deja cont pe SEAP, nu mai am nevoie de un serviciu de monitorizare licitații

Așa este, dar nu uita că zilnic apar peste 600 de anunțuri și iți va lua ore întregi să le parcurgi pe toate pentru a-ți găsi licitațiile ce te interesează.

2. Sunt la început, si mi-e frica sa nu dau banii degeaba, oricum licitațiile se dau pe relații

Toți am fost cândva la început. Licitatia.ro sprijină firmele noi înființate sau fară experientă în piața achizițiilor publice. Spune dacă esti la început și noi te ajutăm, oricum vă garantam că nu toate licitațiile se dau pe relații și pile.

3. Nu am o persoana specializată în achiziţii care să participe la licitaţii

Lipsa de personal calificat se simte în toate domeniile. Licitatia.ro vă ajută să depuneți oferte valide, prin consultanții noștri.

4. În perioada asta am deja multe comenzi, nu ma mai încurc cu licitaţiile

Ne bucură faptul că aveți multe comenzi, înseamna că sunteți buni în ceea ce faceți. Transmiteți cunoștiințele, experiența, calitatea și în domeniul public. Astfel o lucrare bine facută în domeniul Public, vă va aduce de două ori mai multă recunoaștere și notorietate.

5. Preţul abonamentului este prea mare, oricum licitațiile sunt publice

Aveți dreptate, să dați contravaloarea unui corn sărat în fiecare zi pentru ca cineva să verifice în locul dumneavoastră peste 2.500 de pagin web, să citească zilnic zeci de ziare tipărite, să vă ofere suport și sprijin de fiecare dată când aveți intrebări pe partea de licitații publice, să găsească zilnic noi oportunități pentru compania dumneavoastră, și toate acestea doar pentru 2 lei pe zi, e într-adevăr mult.... mult prea puțin.

Dacă totuși "nu v-am convins" că nu aveți nevoie de un abonament de monitorizări licitații, și aveți nevoie de un partener în domeniul achizițiilor publice, vă invităm pe pagina www.licitatia.ro pentru a alege abonamentul potrivit pentru dumneavoastră!

  1. Start - ideal pentru microintreprinderi, SRL-D, PFA
  2. Businsess - este conceput pentru firmele mici și mijlocii
  3. Mega - este destinat companiilor mari

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×