53 de milioane pentru studii de fezebilitate la inca 10 tronsoane de autostrada. Vezi care sunt acestea:

studii de fezabilitate

Informatia vine din partea Ministerului de Transporturi, in data de 01.05.2014 s-au publicat in SEAP anunturile de Participare pentru realizarea Studiilor de Fezabilitate pentru 10 tronsoane de autostrada. Termenul pentru depunerea ofertelor este 17.06.2014.

Potrivit ministerului, cele 10 tronsoane de autostrada sunt prevazute in Memorandumurile aprobate recent de Guvern si care vizeaza autostrazile cu sursa de finantare europeana nerambursabila pe Fondul de Coeziune si Fondul de Dezvoltare Regionala.

Valoarea estimata a studiilor de aproape 53 de milioane de euro si se doreste a fi finantata din fonduri europene nerambursabile, avand o perioada de realizare de 4 luni.

Tronsoanele vizate sunt: Craiova - Calafat, Ploiești - Buzău, Buzău - Focșani, București - Alexandria, Bacău - Pașcani, Brașov - Bacău, Focșani - Bacău, Pașcani - Siret, Alexandria - Craiova, București - Giurgiu .

Totodata sunt in curs de finalizare si publicare documentatiile de licitatie pentru revizuirea Studiilor de Fezabilitate pentru celelalte 7 tronsoane de autostrada incluse in Memorandum-urile aprobate de Guvernul Romaniei care reprezinta aproximativ 580 de km", mai precizeaza institutia.

sursa: ziaruldeiasi.ro

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×