65 mil. lei investiti de OMV in decontaminari si reconstructii ecologice

petromsursa foto: stiripesurse.ro

OMV PETROM S.A a publicat in 11 aprilie invitatia de participare pentru " Executia lucrarilor de demolare, desfiintare, remediere/decontaminare si reconstructie ecologica pentru Amplasamentele aferente sondelor, apartinand OMV Petrom S.A."

Valoarea estimata a constructiilor se ridica la 649 000.000 RON fara TVA fiind necesare conform codurilor CPV  lucrari de demolare, lucrari de decontaminare a solului, lucrari de reabilitare a terenului, lucrari de excavare, lucrari de terasament amplasamentelor care apartin sondelor OMV Petrom S.A .

Lucrarile sunt  impartite in 4 loturi, un ofertant putand depune oferta de participare pentru unul sau mai multe loturi.

Licitatia va avea loc in data de 29.05.2014 iar firmele interesate mai pot achizitionare caietele de sarcini si documentatiile de aici.

Licitatia.ro- cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor publice. Cu un sistem inteligent de alerte va informam in fiecare zi despre licitatiile care au loc in tara, pe domeniul dvs. de activitate. Participa la licitatiile publice cu licitatia.ro si fa un pas inainte in dezvoltarea afacerii tale !

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×