8,7 kilometri din Autostrada Transilvania se vor construi anul acesta

autostrada_transilvaniasursa:infoconstructii.ro

"Contractul de Proiectare si Construire a Autostrazii Brasov - Cluj - Bors, tronsonul 3 al Autostrazii A1 (Gilau - Nadaselu) este in derulare, Ordinul de Incepere a activitatilor de proiectare a fost emis. Mentionam ca termenul maxim prevazut in Contract pentru finalizarea proiectului si inceperea lucrarilor este septembrie 2014", au precizat reprezentantii CNADNR.
Contractul se ridica la circa 59 de milioane de euro (258,2 milioane de lei, fara TVA) si prevede proiectarea si executia autostrazii in maxim doi ani. Atribuirea contractului a fost facuta asocierii UMB Spedition - Tehnostrade in aprilie 2013.

Chiar daca este un tronson relativ scurt, doar 8,7 kilometri, acesta este unul important pentru ca va functiona ca o Centura ocolitoare in partea de vest a Municipiului Cluj-Napoca, unind doua drumuri nationale - DN1 spre Bihor si DN1F spre Zalau si Satu Mare.sursa: hotnews.ro

Vizualizati cele mai mari contracte derulate la ora actuala la noi in tara din domeniul constructiilor aici.  Licitatia.ro - este cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor de pe piata din Romania, cu un rulaj zilnic  de peste 1000 de licitatii publice.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×