A inceput licitatia pentru reabilitarea tramvaielor

tramvaie-cluj-mircea-rosca

In urmatoarele zile va incepe licitatia pentru modernizarea tramvaielor din Timisoara, iar reprezentantii primariei au hotarat deja ce dotari vor avea mijloacele de transport.

Potrivit viceprimarului, mijloacele de transport reabilitate vor avea aer conditionat, incalzire in scaune, camere video si caroserii noi. Din mijloacele de transport existente care vor fi reabilitate, va ramane intact doar sasiul, care are o durata de viata de peste 50 de ani.

Potrivit surse ziuadevert.ro, au fost depuse deja actele pentru licitatia electronica si cel mai probabil in luna februarie se va cunoaste si castigatorul ei.

In caietul de sarcini, reprezentantii Primariei Timisoara au precizat ca va fi modernizat minimum un tramvai, iar numarul maxim de mijloace de transport in comun ce ar putea fi reabilitate se ridica la maximum 30.

Dupa ce licitatia va fi publicata pe SEAP, firmele interesate au la dispozitie aproape doua luni sa isi depuna ofertele. Practic, vom cunoaste o firma castigatoare cel mai devreme in luna februarie, pentru ca dupa depunerea ofertelor urmeaza evaluarea acestora, precum si depunerea contestatiilor.

În plus, viceprimarul Dan Diaconu, a precizat că licitaţia este una internaţională, iar tramvaiele Timişoarei ar putea merge pentru reabilitare şi în alte ţări: „Este un anunţ de intenţie la care orice firmă din România sau din străinătate poate să participe. Este o licitaţie de valoare mare şi ca atare, din câte ştiu eu, se publică şi în jurnalul european.

Prin urmare cei care doresc sa participe la licitatie ar trebui sa isi pregateasca terenul de pe acum, iar site-ul licitatia.ro vine in sprijinul dvs. pentru acest lucru.

Va punem la dispozitie caietele de sarcini, documentatiile , textul integral al licitatiilor, prin urmare tot ceea ce aveti nevoie pentru participarea propriu-zisa la licitatie.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati www.licitatia.ro, sa va creati un cont si sa va alegeti domeniul de activitate.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×