Achizitia, transportul si montajul/realizarea parapetelor rutiere din beton pentru D.R.D.P Bucuresti, Cluj, Craiova, Brasov, Constanta si Iasi

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. A publicat in data de 22.12.2017 o licitatie publica pentru achizitia, transportul, montajul si realizarea parapetelor rutiere din beton pentru drumurile aflate in administrarea C.N.A.I.R. S.A., respectiv D.R.D.P. 1-6 (D.R.D.P. Bucuresti, D.R.D.P. Craiova, D.R.D.P. Cluj, D.R.D.P. Brasov, D.R.D.P. Iasi si D.R.D.P. Constanta).

Valoarea estimata fara TVA pentru aceasta achizitie este de 416.965.000 RON.
Data pana la care se pot trimite ofertele este 05.02.2018, urmand ca la data de 02.03.2018 sa fie desemnat castigatorul licitatiei.

Termenul pentru finalizare este de 48 luni incepand de la data atribuirii contractului.

Licitatia.ro va tine la curent cu tot ce se intampla pe piata achizitiilor publice, oferind zilnic clientilor cele mai noi si importante informatii. Aboneaza-te la licitatia.ro si vei avea sansa sa-ti cresti semnificativ castigurile actuale.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×