Achizitie de autobuze in valoare 510.488.400 RON + TVA

Primaria Municipiului Bucuresti a publicat in data de 03.07.2017 o licitatie pentru achizitia a 400 de autobuze.

Valoarea estimata pentru aceasta licitatie fara TVA este de 510.488.400 RON.

Persoanele juridice romane trebuie sa prezinte certificat de atestare fiscala privind îndeplinirea obligatiilor de plata a impozitelor, taxelor sau a contributiilor la bugetul general consolidat, din care sa reiasa lipsa datoriilor restante la momentul prezentarii acestuia.

Persoanele juridice straine vor prezenta orice documente edificatoare eliberate de institutiile autorizate ale tarii de origine prin care sa dovedeasca faptul ca si-au îndeplinit obligatiile de plata a impozitelor, taxelor sau a contributiilor la bugetul general. Din documentele edificatoare prezentate trebuie sa reiasa lipsa datoriilor restante la momentul prezentarii acestora.

Data pana la care se pot depune ofertele este 14.08.2017, iar data la care va fi desemnat castigatorul va fi 08.09.2017.

Pentru a vedea textul integral al licitatiei precum si documentatia aferenta, click aici.

Licitatia.ro va tine la curent cu tot ce se intampla pe piata achizitiilor publice, oferind zilnic clientilor cele mai noi si importante informatii. Aboneaza-te la licitatia.ro si vei avea sansa sa-ti cresti semnificativ castigurile actuale.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×