Achizitie publica de 2 milioane lei pentru dotarea cinematografiei Dacia din Cluj-Napoca

Primaria Municipiului Cluj Napoca a anuntat ca organizeaza licitatie pentru dotarea cladirii Cinema Dacia. Valoarea investitiei se ridica la 1.909.000, la care se adauga TVA, banii fiind alocati din bugetul local. Achizitia consta in diverse tipuri de mobilier si echipamente, precum si in aparatura video si cinematografica.

Durata contractului este de 3 luni incepand de la data atribuirii contractului. Participantii pot depune ofertele pana in data de 18.05.2015, ora 14:00, iar licitatia va avea loc in data de 19.05.2015. Criteriul de atribuire va fi  pretul cel mai scazut.

Sursa: monitorulcj.ro

Documentatia necesara participarii la aceasta licitatie, precum si textul integral le regasiti pe site-ul licitatia.ro, aici.

Licitatia.ro ofera un sistem inteligent de alerte clientilor nostri cu cele mai noi licitaţii apărute, pe domeniile de activitate alese, monitorizând zilnic peste 500 de surse.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×