Achizitie reactivi de laborator pentru analizori in valoare de 248.729.073,1 RON + TVA pe LICITATIA.RO

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova a organizat o licitatie pentru achizitia de reactivi de laborator pentru analizori din doratea spitalului.

Valoarea estimata pentru aceasta licitatie este de 248.729.073,1 RON + TVA. Garantie de participare va constitui 1% din valoarea estimata a acordului cadru.

Pana la data de 10.07.2017 se pot trimite ofertele iar in data de 11.07.2017 acestea vor fi deschise si va fi declarat castigatorul.

Documentatiile atasate, caietul de sarcini si textul integral al licitatiei le puteti vizualiza pe site-ul LICITATIA.RO pe baza unui abonament.

Licitatia.ro – este lider pe piata monitorizariii licitatiilor publice din Romania. Zilnic monitorizam licitatiile publice din peste 500 de surse, precum: SEAP, MO, BRM, PRESA, Licitatii cu Fonduri Europene, site-uri private si trimitem alerte pe e-mail cu licitatiile atent selectate.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×