ACHIZITII DE PESTE 6 MILIOANE LEI PENTRU AMBARCATIUNI IN ANUL 2014

Licitatia.ro a monitorizat de la inceputul anului si pana in prezent 11 licitatii pentru achizitia ambarcatiunilor. Licitatia cu cea mai mare suma estimata este organizata de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Pentru Protectia Mediului- I.C.I.M Bucuresti, are ca obiect Achizitia a 3 ambarcatiuni dotate cu echipamente de hidrografie si investigatii subacvatice si o valoare estimata de 2.037.234 RON.

Valoarea estimata a contractelor depaseste 6 milioane lei, fara TVA, valoarea nefiind calculabila exact, intrucat 2 licitatii nu au precizate suma. Achizitia de ambarcatiuni a fost in crestere anul acesta fata de anul trecut, luand in considerare faptul ca anul trecut s-au organizat doar 5 licitatii in acest domeniu. Valoarea contractelor pe anul 2013 a fost de 5.057.770 RON cu aproximativ 1 milion de lei mai putin fata de anul acesta.

Licitatiile pentru achizitia sau repararea ambarcatiunilor sunt organizate de institutii precum: Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, Federatia Organizatiilor Producatorilor de Peste, Garda Nationala de Mediu, dar si de firme private, ca de exemplu: SC Motor Inetrnational Service SRL.

Licitatia.ro este cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor acoperind o gama completa de surse de informare a abonatilor sai, cu privire la licitatiile ce au loc in tara. Cu o investitie mica prin achizitionarea unui abonament la licitatia.ro va puteti creste semnificativ castigurile actuale.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×