Achiziţii publice de 1,6 milioane de lei, lansate de Consiliul Judeţean Alba în proiectul de management integrat al deşeurilor

Consiliul Judeţean Alba a lansat procedurile de achiziţie publică pentru serviciile de publicitate şi serviciile de audit din cadrul Proiectului ”Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Alba”. Valoarea însumată estimată a celor două contracte este de 1,6 milioane de lei, fără TVA.

Proiectul este cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională. Este vorba despre contractul “Servicii de publicitate şi campanie de informare şi conştientizare pentru proiectul Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Alba" cu o valoare estimată de 1,4 milioane lei şi contractul ”Auditul anual al proiectului Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Alba” cu o valoare estimată de 237.000 lei. Cele două sume nu conţin TVA. Pentru contractul de publicitate, deschiderea ofertelor va avea loc în data de 6 iunie 2013. La contractul pentru serviciile de audit, licitaţia este programată în 7 mai 2013. Contractul de achiziţie al serviciilor de publicitate constă în elaborarea strategiei de informare şi conştientizare privind avantajele implementării sistemului de management integrat al deşeurilor în judetul Alba, derularea campaniei de informare şi conştientizare publică şi asigurarea publicităţii obligatorii şi a vizibilităţii proiectului. Contractul de achiziţie al serviciilor de audit constă în verificarea cheltuielilor efectuate în cadrul proiectuluişi a sumelor solicitate spre rambursare, în vederea certificării realităţii, legalităţii şi eligibilităţii acestora, conform contractului de finanţare. „Lansarea licitaţiilor urmează unei perioade de analiza a situatiei existente, în cadrul căreia experţii Unităţii de Implementare a Proiectului (UIP), împreună cu experţii companiei care asigură asistenţa tehnică a proiectului, au avut întâlniri specifice cu reprezentanţii unităţilor administrativ teritoriale din judet. În cadrul întâlnirilor s-a prezentat stadiul Proiectului şi au fost culese informaţii privind situaţia actuală a serviciului de salubrizare, precum şi informaţii privind proiectele de deşeuri implementate deja în judeţ, pentru a găsi cea mai bună soluţie de implementare a sistemului de mangement integrat al proiectului care să ia în considerate atât Studiul de fezabilitate aprobat, cât şi realităţile efective din teren”, se afirmă într-un comunicat de presă al Consiliului Judeţean Alba. "Investiţiile Proiectului Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Alba presupun realizarea unui Centru de Management Integrat al Deşeurilor amplasat în Galda de Jos (staţie de sortare, staţie de tratare mecano-biologica şi depozit), a două staţii de transfer în Blaj şi Tărtăria, închiderea a şapte depozite urbane neconforme - Alba Iulia, Aiud, Blaj, Abrud, Cîmpeni, Cugir şi Ocna Mureş, precum şi achiziţionarea de echipamente pentru colectarea separată a deşeurilor şi unităţi de compostare individuală", a spus Dan Popescu, director tehnic în cadrul Consiliului Judeţean Alba. Valoarea totală a Proiectului este de 212.015.115 lei + TVA, din care valoarea eligibilă conform POS Mediu este de 188.313.589 lei + TVA. În moneda europeană, valoarea proiectului se ridică la aproximativ 60 de milioane de euro.

Sursa: http://adevarul.ro/

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×