Achizitiile publice - o piata inca neexploata

Investitiile facute de autoritatile statului in diverse domenii pot stimula cresterea economica pe timp de criza. Piata achizitiilor publice poate inca scoate din impas o multime de firme din Romania cu conditia ca: atat statul cat si agentii economici sa-si onoreze obligatiile contractuale.

Statul sa faca platile la timp pentru contractele semnate, iar agentii economici sa execute si sa livreze serviciile, lucrarile si produsele in termenii mentionati in contract.

Cu toate ca in Romania asistam la o scadere a economie, paradoxal nu gasim aceasta scadere si in cheltuielile efectuate de stat.

Acesta este un motiv destul de serios pentru reorientarea agentilor economici catre piata de achizitii publice din Romania. Astfel invitam toate firmele interesate de cresterea vanzarilor sa participe la licitatiile publice.

Scaderea economica din tarile membri ale Uniunii Europene este mai mica decat in Romania. Astfel piata achizitiilor publice de acolo poate constitui o buna perspectiva pentru companiile Romanesti.

www.licitatia.ro va pune la dispozitie tuturor celor interesati prina abonamnetul la licitatii publice 20010 o aplicatie moderna de monitorizarea licitatiilor publicate in Romania si Uniunea Europeana.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×