Achzitionare pozitii SEAP

Ce sunt pozitiile in SEAP?

Pozitiile de catalog din SEAP, va ofera posibilitatea de a depune oferta in catalogul electronic, de pe SEAP si autoritatile publice va pot vedea oferta si o pot accepta.

Ce inseamna o pozitie in SEAP?

O pozitie de catalog din SEAP inseamna o oferta introdusa in catalogul electronic. La inregistrarea in sistemul SEAP, ofertantul primeste o pozitie de catalog gratuita. Dupa utilizarea acesteia, e nevoie sa se mai achizitioneze pozitii de catalog pentru a mai introduce oferte in catalogul electronic

Cum se achizitioneaza pozitiile de catalog?

Pozitiile de catalog se pot achzitiona din contul dvs SEAP. Plata pozitiilor se poate face prin Ordin de plata in trezoreria ADR sau cu ajutorul cardului bancar, direct pe site.

Daca intampini dificultati la achizitionarea pozitiilor sau la postarea ofertei in catalogul electronic, licitatiisicap.ro iti vine in ajutor. Nu ezita sa ceri o oferta. Consultantii nostrii sunt dispusi sa iti sara in ajutor.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×