Acord-cadru de lucrari pentru reabilitarea termica a blocurilor de locuinte din Sectorul 1 al Municipiului Bucuresti

Sectorul 1 al municipiului Bucuresti a publicat o licitatie pentru demararea lucrarilor de reabilitarea termica a imobilelor incluse in Programul local multianual de crestere a performantei energetice a blocurilor de locuinte din Sectorul 1 al Municipiului Bucuresti – etapa 2017-2021.

Valoarea estimata a acestei achizitii, fara TVA este 245.372.952 RON .

Se vor executa lucrari de interventie asupra imobilelor cu destinatie de locuinta avand ca scop reabilitarea termica a acestor imobile, lucrari de reabilitare termica a anvelopei, lucrari de reabilitare termica a sistemului de incalzire si lucrari conexe.

Data pana la care se pot depune ofertele pentru aceasta licitatie este 14.06.2017 , urmand ca la data de 10.07.2017 sa fie desemnat castigatorul.

Pentru a vedea textul integral al licitatiei, precum si documentatia, le regasiti aici.

Licitatia.ro va tine la curent cu tot ce se intampla pe piata achizitiilor publice, oferind zilnic clientilor cele mai noi si importante informatii. Aboneaza-te la licitatia.ro si vei avea sansa sa-ti cresti semnificativ castigurile actuale.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×