Consiliului Judetean Arad organizeaza licitatie pentru infiinţarea unui Centru de Informare şi Educare în Protecţia Mediului

casoaia

Centrul Cultural Judeţean  Arad caută un constructor pentru un centru care să deservească activităţilor de protecţie a mediului. Este vorba de Centrul de Informare şi Educare în Protecţia Mediului – Green House, pentru care, locaţia aleasă este Căsoaia. Ţinând cont de ce sumă de bani s-a estimat pentru acest proiect – peste 900.000 de euro – centrul ar urma să fie unul foarte bine pus la punct.

Licitatia o regasiti pe site-ul licitatia.ro, sau dand clic  aici precum si caietele de sarcini, formularele , fisele de date.

În cifre, investiţia a fost estimată la 4,16 milioane de lei, adică 932.792 de lei, din care, construcţia efectivă s-ar ridica la peste 650.000 de euro. Centrul ar urma să fie construit din bani europeni, în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România-Ungaria 2007 – 2013. Acesta este rezultatul final al proiectului „Green House – Înfiinţarea unui Centru de Informare şi Educare în Protecţia Mediului”. Proiectul pentru înfiinţarea centrului este finanţat din fonduri europene FEDR – HU RO şi parţial din bugetul Consiliului Judeţean Arad.

sursa: glsa.ro

Firmele mai pot depune oferta de participare pana la data de 07.03.2014. Se va desfasura o procedura de atribuire offline, criteriul de atribuire fiind pretul cel mai scazut.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×