AEP vrea să cumpere servicii informatice pentru centralizarea voturilor la alegerile parlamentare

AEP- Autoritatea Electorala Permanenta vrea sa achizitioneze printr-o licitatie, servicii de programare software pentru numararea si centralizarea rezultatelor votarii la alegerile pentru Camera Deputatilor si Senat, din 2016.

Aceste servicii vor fi folosite pentru realizarea sistemului de proceduri si instrumente software de prelucrare a datelor si editarea de rapoarte necesare centralizarii rezultatelor votarii pentru alegerea Camerei Deputatilor si Senatului.

Valoare estimata a contractului este de 5.894.428 de lei fara TVA, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cereruilor de participare este 11 iulie, ora 16:00. Data limita de evaluare a ofertelor este 5 august, ora 18:00.

Durata contractului este de 6 luni de la data atribuirii.

Sursa: capital.ro

Textul integral al licitatiei, precum si documentatia aferenta le puteti vizualiza pe site-ul licitatia.ro .

Licitatia.ro ofera un sistem inteligent de alerte clientilor nostri cu cele mai noi licitaţii apărute, pe domeniile de activitate alese, monitorizând zilnic peste 500 de surse.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×