Aflati ce cladiri sunt si vor fi reabilitate prin licitatie in 2014

158

Primaria Capitalei a inceput lucrarile de reabilitare a Arcului de Triumf, monument istoric, potrivit reprezentantilor municipalitatii. Cladirea urmeaza sa fie consolidata, restaurata si reintrodusa in circuitul istoric. Lucrarile au termen de finalizare martie 2015 si costa circa 30 milioane lei dintre care circa 23 milioane lei din fonduri europene nerambursabile.

Licitatia pentru atribuirea lucrarilor a fost castigata de asocierea ROMCONSTRUCT HOLDING GRUP SA si UTI GRUP SA, contractul fiind semnat la sfarsitul anului 2013.

Pe lista cladirilor care vor fi restaurate in perioada urmatoare, tot din bani europeni, ne mai afla Observatorul Astronomic, Muzeul Nicolae Minovici si Casa Cesianu.

sursa: hotnews.ro

Puteti fi si dvs. unul dintre castigatorii licitatiilor daca va abonati la site-ul licitatia.ro - cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor publice din RO. Fiti profesionisti si alegeti LICITATIA.RO !

Facilitati oferite abonatilor www.licitatia.ro :

1. Monitorizarea licitatiilor din SEAP (e-licitatie), Monitorul Oficial, BRM, Ziare, Fonduri UE
2. Alerte zilnice pe e-mail cu licitatiile atent selectate
3. Acces la Caiete de sarcini, Documentatii, Textul integral al licitatiilor de achizitii.
4. Data Reminder si Monitorizare Clarificari.
5. Serviciu suport on-line pentru abonati.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×