Alegerea castigatorului pentru pentru finalizarea sectiunii problematice a Autostrazii Brasov Tg. Mures Cluj Oradea

Castigatorului pentru pentru finalizarea sectiunii problematice a Autostrazii Brasov Tg. Mures Cluj Oradea, a fost anuntat luni de Ministerului Transporturilor dupa o reevaluare a ofertelor.

Conform siteului oficial CNAIR.RO


"Luni, 08.08.2022, după finalizarea procesului de reevaluare a ofertelor, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului pentru “Proiectarea și execuția Autostrăzii Brașov Târgu Mureș Cluj Oradea, Secțiunea 2A: Ogra – Câmpia Turzii, Lot 3: Chețani – Câmpia Turzii – Relicitare”.


Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea STRABAG SRL – GEIGER TRANSILVANIA SRL, cu preţul de 420.347.903,86 lei fără TVA.


Durata contractului este de 3 luni pentru perioada de proiectare și 18 luni perioada de execuție a lucrărilor.

Durata de garanție a lucrărilor ofertată este de 120 de luni.

Acest tronson de autostradă are o lungime de 15,70 km.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire."

Pertru a fi informat in legatura cu licitatiile noi publicate pe domeniul dumneavoastra de interes la care inca va puteti depune oferta.

Sau pentru castigatorii lucrariilor atribuite, in vederea subcontractarii acestora. Licitatia.ro ofera unul dintre cele mai bune servici de monitorizare a licitatiilor publice.

Pentru mai multe informatii sau suport nu ezitati sa ne contactati.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×