Anul 2013 a fost anul proiectelor cu fonduri europene

licitatii cu fonduri europene

Incepand cu data de 22.10.2013, toti beneficiarii din mediul privat au fost obligati conform Ordinului nr. 615 privind Procedura simplificata de aplicate în cadrul proiectelor finanțate din instrumente structurale, sa publice anunturile de achizitii pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene, intr-o sectiune speciala a paginii web.

Astfel, Licitatia.ro sa adaptat noilor tendinte si necesitati impuse de mediul legislativ, intoducand si aceste tipuri de licitatii in sursele de montorizare. De la data intrarii in vigoare a acestui ordin au fost monitorizate de site-ul licitatia.ro un numar de 687 de licitatii de achizitii publice cu fonduri europene.

In topul judetelor cu cele mai multe licitatii cu fonduri europene monitorizate de licitatia.ro se afla Bucurestiul, avand 141 de licitatii, fiind urmat de Cluj si Timisoara avand 50 respectiv 34 de achizitii publicate.

Tabel 1. Top Judete dupa nr. de licitatii cu fonduri europe organizate in 2013.

Top

Judet

Nr. licitatii

1

Bucuresti

141

2

Cluj

50

3

Timisoara

34

In functie de tipul de contract incheiat, 550 au fost de furnizare de produse, 103 contract de prestari servicii, iar un numar de 34 au fost contracte de lucrari.

Daca sunteti in cautare de noi clienti pentru afacerea dumneavoastra atunci trebuie sa luati in calcul oportunitatile ce apar prin licitatiile publice cu fonduri europene, o piata de peste 4 miliarde de euro.

Licitatia.ro ofera servicii profesionale de monitorizare licitatii oferind zilnic noi oportunitati mediului de afaceri .

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×