Anuntul de atribuire

Anuntul de atribuire este anuntul prin care autoritatea contractanta publica informatii privind contractele incheiate ca urmare a finalizarii cu succes (exista unul sau mai multi castigatori) a unei proceduri de achizitie.
In cazul unei proceduri de achizitie initiate prin publicarea unui anunt de participare simplificat, anuntul de atribuire se mai numeste si anunt de atribuire la procedura simplificata. ( conform manualului de utilizare SEAP Autoritate Contractanta)

Vizualizare anunt de atribuire la anunt de participare simplificat
Pentru vizualizarea unui anunt de atribuire la anunt de participare simplificat se face click pe denumirea contractului (doar pentru anunturile care NU se afla in starea "In definire"). Functionalitatea se foloseste daca se doreste vizualizarea tuturor informatiilor referitoare la anuntul de atribuire si are ca efectdirectionarea utilizatorului in ecranul de Vizualizare anun t de atribuire la anunt de participare simplificat. In cazul in care anuntul este in starea "In definire" actiunea de click pe denumirea contractului are ca efect directionarea utilizatorului in ecranul de Editare anunt de atribuire la anunt de participare simplificat.

Editare anunt de atribuire la anunt de participare simplificat
Pentru editarea unui anunt de atribuire la anunt de participare simplificat se face click pe denumirea contractului (doar pentru anunturile care se afla in starea "In definire"). Functionalitatea are ca efect directionarea utilizatorului in ecranul de Editare anunt de atribuire la anunt de participare simplificat.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×