Asfaltarea drumurilor la Ruginoasa

Comuna Ruginoasa incearca sa gasesasca constructori care sa preia trei contracte pentru asfaltarea a 14 km de drumuri, in valoare de 19,1 milioane lei.

Primele doua tentative au fost contestate din cauza termenului de plata prea mare impus de primarie si cea conform careia garantia de buna executie putea fi executata de primarie in intregime daca lucrarile stagnau, chiar in situatia in care intreruperea s-ar fi datorat nefinantarii.

Din aceasta cauza, primaria a fost obligata sa modifice caietul de sarcini , astfel incat achizitorul are obligatia de a efectua plata catre executant in termen de 30 de zile de la acceptarea facturii.

Primul contract are in vedere mdernizarea drumului comunal 121C Ruginoasa-Vascani, in lungime de 5,7 km. Al doilea proiect vizeaza asfaltarea drumurilor comunale de pe raza satelor Ruginoasa si Rediu, pe o lungime de 5,4 km, iar al treilea proiect se refera la modernizarea drumurilor comunale din satul Dumbravita, in total 2,9 km.

Cele 3 licitatii vor fi organizate pe 3 decembrie.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Vizualizaţi cele mai mari contracte derulate la ora actuală la noi în ţară pe Licitatia.ro – este cel mai bun site de monitorizare a licitaţiilor de pe piaţa din România, cu un rulaj zilnic de peste 1000 de licitaţii publice.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×