Atentie agricultori! Programele “Lapte-corn” si “Fructe in scoli” continua si anul acesta

Consiliile Judetene si Primariile au inceput pregatirile pentru inceperea anului scolar. Potrivit site-ului licitatia.ro, pana in momentul de fata s-au publicat deja 10 achizitii care vizeaza furnizarea laptelui, cornului si a merelor pentru elevii din invatamantul primar si gimnazial de stat si privat, precum si pentru copii prescolari din gradinite.

Valoarea estimata a celor 3 licitatii aflate in curs de desfasurare care au ca scop achizitia de mere se ridica la suma de 14.219.435 RON + TVA.

In ceea ce priveste laptele si cornul, in prezent sunt 7 achizitii active, la care cei interesati pot depune ofertele, iar valoarea acestora se ridica la suma de 69.787.906 lei, la care se adauga TVA.

Judetele care au dat startul achizitiilor in acest an sunt: Alba, Bacau, Bistrita-Nasaud, Iasi, Olt, Suceava, Teleorman, Valcea, si nu in ultimul rand Sectorul 5 al Municipiului Bucuresti.

In comparatie cu anul trecut, numarul licitatiilor publicate in perioada ianuarie- iunie, nu s-a modificat nici anul acesta. Astfel, atat anul trecut, cat si anul acesta in perioada mentionata s-au organizat 8 licitatii pentru achizitia de lapte si corn si 12 licitatii pentru achizitia merelor.

Asadar, daca doriti sa va vindeti produsele prin intermediul achizitiilor publice, licitatia.ro va poate ajuta in acest sens, informandu-va la timp cu tot ce se intampla pe piata produselor alimenatare si nu numai. Licitatia.ro sustine dezvoltarea durabila a afacerilor. Daca si dvs. sunteti unul dintre antreprenorii care gandesc pe termen lung, va asteptam pe licitatia.ro - cel mai bun site de monitorizarea licitatiilor publice.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×