Autentificare esuata SEAP - SICAP

Autentificare esuata SEAP. Eroarea “autentificare esuata” intalnita pe SEAP in momentul autentificarii in sistem, apare in urmatoarele cazuri:

  1. Daca nu exista un certificat digital obtinut de la SEAP si instalat in calculator
  2. Daca certificatul digital e expirat
  3. Daca utilizatorul sau parola nu sunt corecte

Daca suntem intampinati de eroarea mai sus amintita, in primul rand trebuie verificat daca exista un certificat digital instalat in calculator. In cazul in care nu exista, e nevoie sa se faca inregistrarea in sistemul SEAP.

In cazul in care ofertantul are obtinut certificatul digital, este instalat in calculator, dar tot intampina eroarea “autentintificare esuata”, e nevoie sa se verifice valabilitatea certificatului. Aceasta se poate verifica din setarile browserului.

Daca va aflati in situatia in care certificatul e valabil, instalat in calculator, dar cu toate acestea intampinati eroarea, e nevoie sa se verifice corectitudinea utilizatorului si a parolei. In cazul in care acestea s-au uitat, se face o procedura de recuperare a certificatului digital.

Pentru a scapa de “stresul” provocat de aceasta eroare, echipa de consultanti licitatiisicap.ro va vin in ajutor. Cereti o oferta si ve-ti fi contactat in cel mai scurt timp, de unul dintre consultanti.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×