Banala apa, motiv de contestatie la CFR

Regionala CFR Constanta a lansat, la sfarsitul anului trecut, o licitatie prin care doreste sa achizitioneze 23 de watercoolere, cu 2.116 bidoane de apa, pentru spatiile sale unde nu exista retea de apa potabila.

Firma Cumpana 1993 Bucuresti a contestat licitatia si a solicitat Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor sa oblige CFR sa admita oferta sa ca fiind acceptabila si conforma.

Acest lucru nu s-a intamplat, astfel incat C.N.S.C. a decis sa respinga contestatia, deci procedura de atribuire poate continua.

Durata acordului-cadru pe care il va incheia cu castigatorul procedurii este de 24 de luni, iar valoarea este estimata intre 28.704 si 38.064 de lei.

Sursa: observator.ro

Vizualizati cele mai mari contracte derulate la ora actuala la noi in tara din toate domeniile aici. Licitatia.ro – este cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor de pe piata din Romania, cu un rulaj zilnic de peste 1000 de licitatii publice.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×