BNR cumpara servicii de telefonie mobila si date pentru o perioada de 4 ani, contract in valoare estimata de pana la 570.000 euro (fara TVA)

letöltés

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a lansat o licitatie deschisa pentru achizitia de servicii de telefonie mobila si date, contract a carui valoare estimata este cuprinsa intre 480.000 euro si  570.000 euro (fara TVA), potrivit unui anunt publicat vineri, 21 iunie, in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Pentru atestarea calitatii retelei de date mobile 3G, ofertantii trebuie sa faca dovada ca in ultimele 12 luni au fost certificati pentru calitatatea serviciilor de date mobile de la un organism independent.

  • "Se solicita, cantitativ, un pachet complet de servicii, lunar, variabil din punct de vedere valoric, ce se va presta in mod regulat, pentru un termen de 48 luni, prin incheierea si derularea a 4 contracte subsecvente consecutive de prestari de servicii, a cate 12 luni, fiecare", se mentioneaza in anuntul licitatiei.

In privinta cerintelor obligatorii cerute ofertantilor se precizeaza ca "aria de acoperire a retelei de telefonie mobila a ofertantului trebuie sa fie de minim 85% din suprafata Romaniei, respectiv 98% din totalul populatiei Romaniei, incluzand toate orasele si localitatile, precum si drumurile nationale.

Reteaua ofertantului trebuie sa ofere servicii 3G la nivel national, in minim 10000 (zece mii) de localitati si servicii 4G. Pentru atestarea calitatii retelei de date mobile 3G, ofertantul va face dovada ca in ultimele 12 luni a fost certificat pentru calitatatea serviciilor de date mobile de la un organism independent."

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 31 iulie 2013, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 august 2013. Deschiderea ofertelor va avea loc pe 6 august 2013.

Sursa: http://economie.hotnews.ro

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×