BNR - doreste sa achizitioneze calculatoare de aproape 2,819 mil euro

index

Banca Naţională a României vrea să încheie un acord - cadru pentru furnizarea de calculatoare pe o perioadă de patru ani, valoarea estimată a acestuia fiind cuprinsă între 1,274 milioane de euro şi 2,819 milioane de euro, fără TVA.

Potrivit unui anunţului de participare, acordul - cadru va fi încheiat cu un singur agent economic.

Banca Centrală estimează un număr de contracte subsecvente de minimum patru pe perioade de câte 12 luni sau mai mici. Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 913.250 euro, fără TVA.

In anuntul postat BNR, precizează că estimarea cantităţilor minime şi maxime care ar putea fi solicitate pe durata acordului - cadru a fost detaliată în caietul de sarcini, iar preţurile unitare pe fiecare produs rămân fixe pe întreaga perioadă a acordului - cadru.

Vezi licitatia aici: http://www.licitatia.ro/licitatie-publica-ro/acord-cadru-de-furnizare-calculatoare-180824.html

Contractul intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice.

Calculatoarele vor fiind plătite din fondurile proprii ale BNR.

Tipul procedurii va fi licitaţie deschisă, iar criteriile de atribuire vizează oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 10 octombrie, ora 10.00, iar ofertele sau cererile de participare trebuie depuse până pe 15 octombrie, ora 10.00.

Ofertele se vor deschide pe 16 octombrie, ora 10.00. AGERPRES

 

Sursa: www.capital.ro

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×