SEAP-Home

Pagina de internet Licitatiiseap.ro va recomanda site-ul www.licitatia.ro pentru serviciul de  monitorizare licitatii publice din ROMANIA si Uniunea Europeana.

Daca vreti sa beneficiati de un sistem profesional de monitorizare a Licitatiilor Publice sau  Licitatii SEAP, cat si licitatiile si anunturile de vanzari si doriti sa fiti informati zilnic despre publicarea acestora, nu ezitati sa accesati pagina de internet Licitatia.ro.

Pe aceasta pagina gasiti licitatii publicate in SEAP, Jurnalul Oficial al UE, Monitorul Oficial, BRM cat si cele din presa scrisa si electronica.

In Romania incepand cu anul 2006 s-a inceput publicarea licitatiilor in SEAP.
Astfel prin aceasta masura s-a incercat economisirea banilor publici si cresterea transparentei in procesul de achizitii.

SEAP - Sistemul Electronic de Achizitii Publice

Sistemul Electronic de Achizitii Publice reprezinta o infrastructura informatica unitara care ofera institutiilor publice din Romania posibilitatea achizitiei de produse, bunuri si servicii prin mijloace electronice, iar Agentilor economici posibilitatea de a depune ofertele pentru licitatiile electronice.

SEAP are 2 categorii de utilizatori:

  1. Autoritati contractante
  2. Ofertanti

Autoritatile contractante: sunt cei care organizeaza licitatiile si pot fi: (primarii, consilii judetene, institutii publice, ministere, spitale, scoli, gradinite, unitati militare, universitati, agenti economici etc.)
Ofertantii: sunt cei care participa la licitatii.
Licitatiile Publice publicate in Romania sunt de diverse tipuri.
In functie de tipul licitatiei, pasii care trebuie urmati pentru a participa, pot sa difere.
Licitatiile se pot desfasura doar daca acestea sunt publicate de Autoritatile Contractante, iar apoi se depune cel putin o oferta.
Pentru a publica o licitatie pe SEAP,  Autoritatea Contractanta trebuie sa  fie inregistrata pe SEAP si sa aiba un cont de utilizator.
Pentru a participa la o licitatie cu faza finala online, ofertantul trebuie sa fie inregistrat pe SEAP si sa depuna o oferta

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×