Care este cel mai bun site de monitorizare licitatii publice din Romania?

Pentru a gasi raspuns la aceasta intrebare, in primul rand vom vedea de ce avem nevoie de un site de monitorizare licitatii. La ce ne ajuta si cum putem scoate bani din urmarirea informatiilor postate.

Cu ce te ajuta un site de monitorizare licitatii publice?

Cu totii stim ca Informatia inseamna bani. Un om bine informat are intodeauna mai multe optiuni decat unul neinformat. Siturile de monitorizare licitatii cu asta se ocupa: Culeg informatii din mai multe surse, le structureaza si apoi ti le trimit tie. O sa intrebati ce fel de informatii? Informatii privind Licitatiile Publice. Daca doresti sa scapi de cautatul licitatiilor publice si sa economisesti timp, cu siguranta cauti un site de licitatii care se ocupa cu monitorizarea licitatiilor.

Care este cel mai bun de monitorizari licitatii din Romania?

Este greu sa fie obiectiv raspunzand la aceasta intrebare, dar daca ne uitam dupa numarul de aprecieri pe facebook ( https://ro-ro.facebook.com/licitatia/) cu aproape 1600 de aprecieri, castigator ar fi site-ul www.Licitatia.ro

Conform descrierii site-ului: "Licitatia.ro este Lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania! Alerte zilnice pe e-mail cu licitatii selectate pe domenii de activitate!"

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×