Care sunt cele 3 secrete pentru a afla din timp de achizitiile publice

Pentru a afla din timp de achizitiile publice ce urmeaza sa fie publicate de autoritati poti monitoriza cu ajutorul site-ului licitatia.ro cele 3 tipuri de anunturi publicate de autoritati pentru a anunta din timp ce intentii de achizitii au.

Afla care sunt cele 3 secrete pentru a afla din timp de achizitiile publice:

  1. Planuri de achizitii

Planul de achizitie cuprinde totalitatea contractelor de achiziţie publică/acordurilor-cadru pe care autoritatea contractantă intenţionează să le atribuie în decursul anului următor.

  1. Anunturi de intentie

Anuntul de intentie este modalitate prin care o autoritate contractantă poate anunta intentia de a demara o procedura de achizitie publica insa nu creaza autoritatii contractante obligatia de a efectua acea achizitie publica.

  1. Consultarea pietei

Consultarea pietei, un nou tip de anunturi de achizitii publice, a fost implementat pentru a da posibilitatea autoritatilor contractante de a organiza consultari cu piata inainte de a realiza o achizitie si invitarii la consultare a autoritatilor publice, a expertilor independenti si a operatorilor economici.

Ce avantaje sunt daca le urmaresti tin timp?

  1. Afli din timp ce planuri de achizitii au institutiile publice
  2. Ai mult mai mult timp pentru pregatirea ofertei
  3. Iti poti programa din timp resursele pentru participarea la licitatii.

Toate cele 3 tipuri de anunturi sunt monitorizate de catre site-ul LICITATIA.RO si sunt transmise zilnic abonatilor sai prin e-mail, astfel incat clientii sa fie cei mai bine informatii cu privire la oportunitatile noi ce apar in domeniul achizitiilor publice.

Data: 13.09.2016

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×