Căsuţele de la intrarea în Zoo, scoase la licitaţie

Primaria orasului Sibiu a anuntat ca opt din cele 15 spatii comerciale situate la intrarea in Gradina Zoologica din Sibiu vor fi scoase la licitatie.

Casutele din lemn vor putea fi inchiriate de comercianti pe o perioada de trei ani, iar la licitatie pot participa persoane juridice romane sau straine, precum si persoane fizice autorizate, intreprinderi familiale si interprinderi individuale.

Persoanele interesate se pot inscrie pentru a participa la licitatie pana in data de 01.08.2016, licitatia urmand sa aiba loc in data de 02.08.2016.

Pretul de pornire pentru inchirierea fiecarui spatiu si a terenului aferent este de 5.256 lei/an, iar taxa de participare va fi in valoare de 525 lei.

Sursa: stiridesibiu.ro

Cu o experienta de 12 ani pe piata monitorizarii licitatiilor, site-ul licitatia.ro este cea mai rentabila alegere ! Intrati acum pe licitatia.ro si comandati pachetul ideal pentru dumneavoastra.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×