CAT TIMP ESTI IN CONCEDIU, CONCURENTA FACE PROFIT

Pe perioada verii, majoritatea oamenilor intra in concediu pentru a se odihni si a se recreea, ca mai apoi sa-si reieie activitatile cu forte proaspete. Acest lucru este in dezavantajul multor firme, deoarece, potrivit estimarilor noastre, in aceasta perioada numarul mediu de participanti la o licitatie a scazut cu 20%. Astel, cei care lucreaza au sanse mari sa castige licitatiile publice.

Cei care au renuntat la concediu si isi continua activitatea si pe peioada verii, pot castiga cat altii intr-un an intreg, tinand cont de faptul ca valoarea contractelor de achizitii publice este foarte ridicata.

Concediile sunt binevenite, dar nu uitati ca in acest timp firmele concurente isi pot mari profitul cu sume consistente.

Chiar daca este perioada de vacanta si relaxare, conform site-ului nostru, in perioada 01.06.2014 – 01.08.2014 au fost publicate aproximativ 7.300 de licitatii publice. Dintre acestea, in prezent mai sunt in desfasurare aproximativ 1500.

Puteti fi si dvs. unul dintre castigatorii licitatiilor daca va abonati la site-ul licitatia.ro – cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor publice din RO. Fiti profesionisti si alegeti LICITATIA.RO !

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×