Ce sunt achizitiile publice? Cauti achizitii publice?

Ce sunt achizitiile publice?

Ce sunt achizitiile publice? Achizitiile publice sunt achizitiile initiate de instituti publice, care au ca scop principal gasirea celei mai potrivite oferte.

Unde gasim achizitii publice?

Achizitiile publice se gasesc pe site-ul Sistemului Electronic de Achizitii Publice(SEAP) si pe site-uri de monitorizare de licitatii, precum Licitatia.ro.

Conform legilor, autoritatile contractante sunt nevoite ca orice achizitie pe care o fac sa fie facuta prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Cum participam la achizitii publice?

Pentru participarea la achizitii publice, e nevoie ca ofertantul sa se inregistreze pe pagina SEAP, sa aibe certificatul digital emis si instalat in calculator, sa citeasca descrierea si documentatia achizitiei la care doreste sa participe, sa pregateasca documentele necesare, specificate in cadrul anuntului de achizitie, dupa care sa participe efectiv la licitatie.

Daca ti se pare complicat sau intampini dificultati, nu ezita sa transmiti mesajul tau dand click aici, iar consultantii licitatiisicap.ro iti vin in ajutor.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×