Cauti licitatii publice?

Cauti licitatii publice?

Pentru a scapa de complexitatea inregistrarii si daca doriti sa castigati timp pentru participarea la licitatii, LicitatiiSicap.ro si Licitatia.ro pot face procedura inregistrarii in sistemul SEAP, dar si monitorizarea licitatiilor in functie de domeniul sau domeniile de activitate.

Ce sunt licitatiile publice?

Licitatiile publice sunt licitatiile organizate de institutii ale statului. Aceste licitatii publice sunt postate pe SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice).

Conform legilor, insitutiile publice sunt obligate ca orice achizitie pe care intentioneaza sa o faca sa fie publicata pe SEAP.

Accesul la licitatiile publice?

Pentru a avea acces in sistemul SEAP, e nevoie ca firma sa fie inregistrata pe platforma. Aceasta inregistrare presupune completarea unui formular online, retinerea datelor de acces si completarea unei cereri.

Pentru a cere o oferta, click aici!

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×