Cauti SEAP?

Ce este SEAP?

Seap este o platforma electronica care asigura transparenta achizitiilor publice, astfel autoritatile publice isi achizitioneaza, prin mijloace electronice bunurile si serviciile necesare.

Accesul in sistemul SEAP

Accesul in sistemul SEAP se face pe baza unui Certificat Electronic.

Atat autoritatile publice, cat si ofertantii, pentru a putea face achizitii publice, au nevoie de o inregistrare in SEAP si de obtinerea Certificatului Digital.

Cum sa monitorizezi sutele de licitatii care apar zilnic?

Desi sistemul SEAP nu are optiunea de monitorizare si distribuire a licitatiilor in functie de necesitatiile ofertantiilor care participa la achizitii publice, sunt totusi site-uri care se ocupa cu monitorizarea licitatiilor.

Licitatia.ro, spre exemplu, furnizeaza incepand cu anul 2004 un serviciu profesional de monitorizare a licitatiilor si servicii de suport pentru sute de companii, punandu-le in legatura cu viitoare oportunitati in domeniul lor de activitate, ajutandu-le sa-si dezvolte afacerea prin intermediul pietei achizitiilor publice.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×