Ce este catalogul electronic SEAP?

Catalogul electronic SEAP este o facilitate prin care utilizatorii isi pot publica oferta pe platforma SEAP devenind vizibila pentru institutiile statului.

Cel mai simplu mod de a vinde servicii si / sau produse institutiilor statului este prin intermediul publicarea ofertei in catalogul electronic SEAP.

Orice operator economic inregistrat in SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice) ca ofertant poate publica oferta in catalogul electronic.

Pentru operatorii (firmel/ entitatile) care doresc sa se innregistreze in SEAP consultantii nostri le stau la dispozitiie. Contacteaza un consultant!

Conform ofertelor publicate in SEAP se pot face achizitii directe numite si cumparari directe.

Pasii necesari cumparariii directe:

  • Ofertantul publica oferta in catalogul electronic SEAP denumit si catalog digital SEAP
  • Conform nevoilor o autoritate poate alege reperul dvs si sa faca o solicitare operatorului care a publicat oferta. Solicitarea se face pe SEAP si este vizibila la achizitii initiate in catalogul electronic SEAP.
  • Operatorul economic denumit in SEAP ofertant consulta solicitarea facuta de catre institutia statului (autoritate contractanta) si poate accepta sau refuza propunerea. Lipsa unui raspuns din partea ofertantului se finalizeaza cu neatribuirea achizitiei.

Daca operatorul economic acepta propunerea facuta de catre autoritatea contractanta atunci achizitia se atribuie.

Ofertantii pot sa ia legatura cu atoritatiile contractante in vederea inscrierii in procedura / depunerii ofertei la proceduriile sau achizitiile neatribuite (anulate).

Licitatia.ro realizeaza si monitorizarea licitatiilor anulate / neatribuite. Pentru monitorizarea licitatiilor publice solicitati un Abonament.

Conform conform legislatiei in vigoare privind achiziţiile publice

" Autoritatea contractantă are dreptul de a achiziţiona direct produse sau servicii în cazul în care valoarea estimată a achiziţiei, fără TVA, este mai mică decât 132.519 lei, respectiv lucrări, în cazul în care valoarea estimată a achiziţiei, fără TVA, este mai mică decât 441.730 lei. "

Consultantii nostri sunt gata sa raspunda la intrebarile dvs. si sa parcurga, pentru dumneavoastra, toate procedurile necesare: Click aici!

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×