CE ESTE SEAP?

SEAP este o platformă electronică care asigură transparența procesului și procedurilor de achiziții publice. Prin interemediul platformei SEAP, autoritățile publice iși achizitionează, prin mijloace electronice, bunuri și servicii necesare desfășurării activității, sau lucrări pentru unitatea administrativă în cauză.

Sistemul electronic de achiziții publice a luat ființă tocmai pentru a sprijinii principiul transparenței, unul dintre cele 7 principii ale cadrului legislativ european care reprezintă pilonii sistemului de achiziții publice în întreaga Uniune Europeana. Prin transparență se înțelege punerea la dispoziția celor interesați, toate informațiile necesare pentru a putea participa la o licitație publică, ceea ce SEAP face de fapt.

Conform legislației în vigoare, toate autoritățile contractate sunt obligate să se înscrie în SEAP și să publice anunțurile de intenție, participare și atribuire pentru procedurile proprii.

Pentru a putea participa la licitații prin SEAP, trebuie să îți creezi un cont și să îți obți certificatul digital pentru a putea accesa sistemul.

În cadrul acestei proceduri, un operator SEAP va verifica identitatea dumneavoastră și a organizației pe care o reprezentați. În urma verificării veți primi un certificat digital pe care îl veți utiliza alături de contul de utilizator și parola alese în procesul de înregistrare pentru a vă autentifica în sistem.

Totul devine mult mai simplu cu https://www.licitatiisicap.ro/. Cere acum o ofertă de creare cont și consultanții vor parcurge toată procedura pentru dumneavoastră!

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×