CE Hunedoara investeste aproximativ 60 milioane lei in transportul carbunelui

Licitatia organizata de Complexul Energetic Hunedoara pentru transportul carbunelui se afla in derulare. Contractul are o valoare de circa 60 milioane de lei, iar durata este de un an. Ca si in cazul CE Oltenia, sunt doi ofertanti, GFR, in asociere cu Unicom Tranzit, si CFR Marfa. Reprezentantii CE Hunedoara spun ca procedura de atribuire se afla inca in faza de calificare a ofertantilor, fiind asteptate niste clarificari din partea CE Oltenia pentru continuarea licitatiei. Mai exact, exista niste suspiciuni ca cei doi ofertanti au prezentat in cadrul procedurii aceleasi vagoane cu care s-au prezentat si la licitatia organizata de Complexul Energetic Oltenia.

In luna iunie, GFR a castigat licitatia organizata de CE Oltenia, in detrimentul CFR Marfa, la o diferenta foarte mica de pret. CFR Marfa a contestat rezultatul licitatiei insa Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) a cererea de anularea a licitaţiei pentru transportul cărbunelui. CFR Marfa poate contesta la Curtea de Apel decizia CNSC.

sursa : economie.hotnews.ro

Licitatia.ro - cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor publice.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×