Ce institutii publice au achizitionat servicii de recreere si evenimente in 2016?

Conform ultimului studiu facut de Licitatia.ro, pe piata achizitiilor publice de Servicii de recreere si evenimente, au fost publicate pe parcursul anului 2016, un numar de 545 de anunturi de licitatii publice. Daca ne raportam la numarul total de licitatii de achizitii monitorizate in 2016 (83.200 anunturi), licitatiile din domeniul serviciilor de recreere si evenimente constituie mai putin de 1% mai exact (0.65%).

Pentru ca pe langa licitatiile publice din Romania, site-ul LICITATIA.RO monitorizeaza si licitatiile din Uniunea Europeana, putem face o comaparatie cu numarul licitatiilor publicate in UE. Astfel in 2016 in domeniul Servicii de recreere si evenimente au fost monitorizate 3.670 de anunturi din tari precum Spania, Germania, Franta, Polonia, Finlanda, Republica Ceha, Ungaria, Italia, Bulgaria, Belgia, Croatia, Estonia. Raportat la numarul total de anunturi monitorizate in 2016 ( 418.332 ) din UE, licitatiile din domeniul serviciilor de recreere si evenimente constituie un procentaj de 0,87% din totalul anunturilor.

Institutia din Romania care a alocat cel mai mare buget pentru serviciile de recreere si evenimente in anul 2017 a fost Secretariatul General al Guvernului, care a organizat o licitatiei pentru achizitia unui pachet integrat de asistenta tehnica: consultanta pentru implementarea activitatilor si serviciilor integrate de organizare de evenimente (ateliere de lucru, sesiuni de instruire, conferinta finala).

Valoarea estimata fara TVA a acestei licitatii a fost de 3.847.909,5 RON.

Institutiile care au organizat licitatiile cu cele mai mari valori sunt:

1.Ministerul Fondurilor Europene

2.Secretariatul General al Guvernului

3.Asociatia Operatorilor din Agricultura Ecologica Bio-Romania

4.Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale

5.Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor

6.Administratia Monumentelor Si Patrimoniului Turistic

7.Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice

8.Centrul Cultural Vrancea

Achizitiile publice organizate pe acest domeniu de activitate au ca subiect organizarea de evenimente, instruire sau conferinte, servicii de filmare, sonorizare sau iluminare, dotari expozitii, etc.

Piata achizitiilor publice poate fi o oportunitate pentru orice companie, inclusi pentru companiile specializata pe domeniul Servicii de recreere si evenimente.

Licitatia.ro - este lider in monitorizarea licitaţiilor publice din România. Zilnic monitorizăm licitaţiile publice din peste 500 de surse, precum: SEAP, MO, BRM, PRESĂ, Licitaţii cu Fonduri Europene, pagini web ale instituţiilor publice si trimitem alerte pe e-mail cu licitaţiile atent selectate.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×