Ce s-a intamplat pe piata achizitiilor publice in saptamana 2-7 decembrie in regiunea Olteniei?

In prima saptamana din luna decembrie, licitatia.ro a monitorizat aproximativ 60 de licitatii, cele mai multe fiind in judetul Dolj cu un numar de 21. Mai putin activi au fost cei din judetul Mehedinti, aici monitorizandu-se doar 2 licitatii, unul din domeniul produselor petroliere iar unul din constructii drumuri – poduri. In momentul de fata mai sunt aproximativ 30 de licitatii in desfasurare din diferite domenii: material de constructii, sanatate, it, servicii de evaluare etc.

Va prezentam din fiecare judte cate o licitatie la care mai puteti participa si prin cvare va puteti mari semnificativ castigurile:

In judetul Dolj, societatea comerciala Cez Distributie SA organizeaza licitatie pentru servicii de mentenanta constand in revizii tehnice (RT) , reparatii accidentale (RA), reparatii de nivel 1 (R1), reparatii echipamente energetice (REE), mentenanta (IA,CA), reparatii de tip R2+RA2 si defrisari, pentru instalatiile de inalta, de medie si joasa tensiune din retelele electrice de distributie. Valoarea contractului este de 142.000.300 lei, iar cei interesati pot depune ofertele pana in data de 8 ianuarie 2015.

In judetul Gorj cei care sunt interesati de un contract care are ca obiect Reabilitarea si modernizarea bloc energetic nr. 7, lignit S.E. Isalnita – Modernizare instalatie de evacuare a zgurii din cazan, pot depune ofertele pana in data de 19 ianuarie. Organizatorul este SC Complexul Energetic Oltena SA iar valoarea estimata este de 26.409.600 lei.

Firmele care au ca obiect de activitate constructii drumuri-poduri au sansa de a castiga un contract in valoare de 5.260.087 lei, participand la licitatia organizata de Comuna Jiana pentru modernizare drumuri satesti localitatea Jiana, localitatea Danceu, Comuna Jiana, Judetul Mehedinti.

In judetul Olt licitatia cu valoarea cea mai mare are ca obiect sprijinirea investitiilor în eficienta energetica a blocurilor de locuinte din Municipiul Slatina, pentru familii cu un venit mediu sub 350 Euro/luna. Cei interesati pot depune ofertele pana 16 decembrie. Valoarea contractului este de 9.561.584 lei.

Din judetul Valcea amintim licitatia organizata de comuna Budesti pentru Executia de lucrari in cadrul obiectivului de investitii “Asfaltare DC 31 Bercioiu-Gâltofani, km 0+000 – 4+300. Castigatorul se poate imbogati cu 3.705.192 lei daca depune oferta pana in data de 18 decembrie.

Abonandu-va la licitatia.ro veti putea beneficia de cele mai bune servicii de monitorizare a licitatiilor precum si de oportunitatea de a publica cereri de oferta si de a adauga produsele sau serviciile dvs in catalogul de produse, astfel gasind cei buni furnizori sau clienti din domeniul dvs de activitate.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×