Cele mai mari achizitii publice monitorizate de LICITATIA.RO

Site-ul LICITATIA.RO te ajuta sa gasesti cele mai mari contracte din tara. Abonamentul de monitorizare licitatii este conceput in asa fel incat sa fi informat doar cu licitatiile noi aparute din domeniul/domeniile din care activezi. Monitorizam zilnic toate achizitiile publice, de la licitatiile cu valori mici de cateva sute de lei pana la cele mai mari achizitii.

Va prezentam mai jos, top 3 licitatii dupa valoarea estimata. Detaliile licitatiilor, textul integral si documentatiile se pot vedea pe baza de abonament.

De asemenea in abonamentele oferite de licitatia.ro sunt incluse si alertele cu licitatiile din tarile UE, si anunturile de atribuire.

Ca si servicii suplimentare, puteti opta pentru DATA REMINDER (un serviciu inovativ si practic oferit de licitatia.ro, pentru a va reaminti data limita a licitatiilor la care doriti sa participati ) si CLARIFICARI (un serviciu special conceput pentru monitorizarea modificarilor aduse de Organizator (clarificari, suspendare, anulare) pe parcursul derularii unei licitatii)

Licitatia.ro este de 13 ani lider in domeniul monitorizarii licitatiilor publice.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×