CFR Constanta organizeaza licitatie pentru servicii de infrastructura

Compania Nationala de Cai Ferate anunta incheierea unui acord-cadru cu cinci agenti economici, prin licitatie deschisa.  Obiectul contractului il reprezinta “Servicii de instalare, reparare, revizii tehnice si service pentru sistemele de detectie - semnalizare a incendiilor instalate in statiile CF Constanta Oras, Fetesti, Palas si CED Constanta”.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente a fost fixat pentru data de 15 octombrie 2014, ora 10.00, in timp ce termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 20 octombrie, ora 10.00. Ofertele vor fi deschise o ora mai tarziu, la sediul autoritatii contractante situat in Constanta, aleea Albastrelelor, nr.10, camera 237.

Durata contractului este de 24 luni incepand de la data atribuirii, iar valoarea estimata, este de 136.500 lei, fara TVA.

Sursa: www.realitatea.net

Vizualizati cele mai mari contracte derulate la ora actuala la noi in tara pe Licitatia.ro – cel mai bun site de monitorizare a licitaţiilor de pe piata din Romania, cu un rulaj zilnic  de peste 1000 de licitatii publice.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×