CFR organizeaza licitatie pentru reparatii la infrastructura feroviara

Compania Nationala de Cai Ferate anunta organizarea a  2 licitatii deschise pentru lucrari de reparatii la liniile de cale ferata de pe intervalele de statii Ciolpani – Galateni, Galateni - Olteni, Radoiesti - Olteni, Draganesti – Farcasele, Caineni -Valea Marului, precum si din statiile Olteni, Atarnati, Rosiori Nord, Farcasele, Radomiresti si Piatra Olt, aflate in judetele Teleorman, Olt, Valcea, Mehedinti si Gorj.

Valoarea estimata a contractelor este de 3,3 milioane lei, la care se adauga TVA. Criteriul de atribuie este pretul cel mai scazut, iar cei interesati pot depune ofertele pana in 2, respectiv 3 iunie.

Sursa: www.zf.ro

Vizualizati cele mai mari contracte derulate la ora actuala la noi in tara din toate domeniile aici.  Licitatia.ro – este cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor de pe piata din Romania, cu un rulaj zilnic  de peste 1000 de licitatii publice.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×